develop your own website
ViViD

Usluge

Proizvodnja video i audio djela složen je i zahtjevan postupak za što se treba pokloniti pažnja na cilj izrade, uvjete, tehničke mogućnosti i osobe koje sudjeluju u stvaranju filmskog djela.

Za realizaciju projekta potrebna je sveobuhvatna priprema naručitelja i izvršioca jer bez suradnje ni ideja neće biti sprovedena kvalitetno.

Video projekt se zasniva na ideji koja proizlazi iz potrebe, a u cilju promocije, ekonomske propagande, edukacije, turističke i gospodarske ponude te da se u konačnici uvrsti u marketing plan kao temelj djelatnosti.

Svaki poslovni subjekt za uspješnije poslovanje treba ulagati u promociju jer konkurencija na tržištu je sve veća a to nam govori da tko ulaže u produktivnost putem medija, prodaje uslugu i robu.

snimanje

Snimanje obavljamo u potpunosti s digitalnom opremom u DV i HD formatu. U uporabi su kamere Panasonic i Sony te popratna studijska i ENG oprema. Za veće projekte koristimo kranove od 6 i 3 metra. Prema zahtijevu projekta u uporabi je pokretna režija s 8 kanala i audio oprema.
Uz provjerene snimatelje i kamermane izvršavamo i zahtjevnije projekte.

montaža

Montaža se vrši na Sony Vegas platformama s dodatnom opremom za prijenos i pohranu video i audio podataka.
Za kvalitetnu montažu uvijet je i kvalitetna grafička priprema.
Montaža je najzahtjevniji dio posla koji zahtijeva i do 70% predviđenog vremena za završetak filmskog djela.

pružanje usluga

Video i audio snimanja, rasvijete za vanjske i unutarnje prostore, projekcije na LED displejima i plazma monitorima, ozvučavanje unutarnjeg i vanjskog prostora, svjetlosni efekti za scenu, prijenos video i audio signala na veće udaljenosti, streaming određenih događaja, proizvodnje emisija, reportaža, promidžbenih spotova, glazbenih spotova, promotivnih filmova, prezentacija, praćenje manifestacija, promocija, svečanosti, grafička priprema i oblikovanje - logo i dizajn.

Scenarij

Scenarij je osnovni dio produkcije i postprodukcije kojeg ćemo napraviti u suradnji s naručiteljem kako bi filmsko djelo po završetku imalo svoj rezultat.

Tekst

Tekst je sastavni dio filmskog djela koji se piše prema svim podacima dobivenim za filmsko djelo, a prati scenarij. Prema interesu naručitelja tekst će biti sačinjen na način da uputi informacije i poruke gledatelju.

Režija

Režija je izvršni dio filmskog projekta koji se po završetku vidi u kvaliteti.
Režija obuhvaća sve radnje u pripremi, tijekom snimanja, montaži i finalizaciji.

ViViD
Ivanovčanska 27
43000 Bjelovar

MB: 92346286

Kontakt

Email: info@vivid.hr
Mob. +385 91 344 8 552 
Tel: +385 43 212 011
Fax: +385 43 247 876DIJELITE OVU STRANICU!